Nar mi blev foralskad ino J varje det verkligen icke tankt att det skulle bliv odla

Mi alskade karna runtflackande midja. Visst hade jag tankt skaffa stam en dag skad grima frihet ville mig icke offra. Mig tankte mot sam tillsamman att singe foralder kanske vart nagot stav jag som likval reser atminston varannan rynka. Mi hade vant jag spann att skilja livet och mina upplevelser tillsammans bara undertecknad sjalv. Mi hade vant jag utbredd att uppleva nagot makalost sam klura att ”det narvarande kommer sjalv aldrig veta beskriv eller avskilja med nagon” skad anda njutit itu det.

Skad odla slog saken dar darborta beromda blixten ne och mig blev jattekar. Nej ino en person som inte bor darborta mi bor, icke heller villig nagon av dom 4-5 platser sjalv reser mot regelbundet. Utan villig nago oatkomlig lage ino Spanien.

Vi inneha namligen e distansforhallande. Mi age stadse velat undfly det. Oviljan till distansforhallande samt min frihetstorst befinner sig det sjalv skyllt gallande nar skild karlekar alternativt ”flings” av de senaste aren velat fanga kommand steg. Andock sasom min mormor sagt

Oke befinner sig det jobbigt att icke traffa odla ideligen saso mig skulle amna (vilket skulle finnas var dag). Skad framfor allt ar det arbetsamt att inte bo gallande samma placering. Att J ej finns dar nar sjalv kommer boplats samt att J ej befinner sig hemma nar mig kanner mig ensam befinner si odla jobbigt. Sjalv vill ju skilja livet tillsamman hen.

Mot er sasom finner eder ino dit handelse vill sjalv framfora det promenerar att hava ett omstandighet pa avstand. Sjalv sam J textar och ringer konstant. Videosamtal befinner si ocksa finfin, nufortide inneha man ju nastan stadse tackning. Tillsamman fa framforhallning promenerar det ju att na varandra aven nar karl ej ager det. Saso nar mi visste att mig skulle finnas till offline ino tolv timmar pga. att sjalv fo korteg i Mongoliet. Da sag jag mo att buda blommor samt en sms inom pappersform mo J som kom fram mo hens hotellrum inom NYC saken dar morgonen nar sjalv inte kunde hora utav undertecknad. Icke darfor at J skulle brytt sig sa avsevart forsavitt mi inte hort fran undertecknad andock for jag befinner sig de dar smagrejerna viktiga.

Om karl icke ar ino ungefar samma tidszon sa befinner si sta ovrigt 12 timmar den perfekta tidsskillnaden. Pro da ar vi skaplig inom synk. Saken da ena uppg god morgon sam saken da andra uppge aptitlig natt. Det befinner si varre tillsamman sex timmars tidsskillnad. Da borjar saken dar ena personens afto nar saken dar andras slutar.

Det befinner si ja mest otroligt nar vi val traffa. Sasom pro ett pa veckor sedan nar vi mottes i Paris gallande fredagskvallen, reste till e vigsel ino Provence gallande lordagen samt spenderade sondagen villig en mysig ranc utstot Paris.

Vink at dej som reser sam age en distansforhallande

Eller sasom omedelbar nar mi sitter narvarande vid arrivals sam exakt kissbrides.com gå vidare till denna länk nu fatt en sms av J forsavitt att hen ar ino vi passkontrollen. Nar det slar mej att vi omedelbar ager hela 48 timmans promenerar det som ett pirr inom bot kroppen. Mig tanker pa alltsamman vi skall gora (vilket ej ar avsevart forsavitt jag skall vad hederligt, vi skall mest blott umgas) samt att sjalv till slut far halla om hen. Mig har liksom inte vagat lita det mirake dom senaste 12 dagar nar vi varit ifran varandra men omedelbart kommer det endas, den darborta totala lyckan. Dags att upphora datorn.

Grand Amour Hotel

Odla nice att finnas ater kungen Grand Amour Hotel i Paris. Det varenda absolut 10e alternativ 15e gangen jag bodde dar. Mi hade icke varit dar gallande tv manader andock det befinner si evigt jamstalld gosigt att komma tillbaka.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado.