Nar du tittar eller traffar e sasom tillats det att kannas ”Wow!” i magen ar…

det dags att ansluta villi flirtkunskaperna samt exponera att ni befinner sig hagad. Lattare sagt ann gjort, right? Hurda marigt det ann kanns idag odl lovar mig dig att flirtning ar nagon skicklighet saso n definitivt kan instruera dej att klara av! Inom denna sak tillat n manga bruten tips gallande hurdan n kan ogonkasta med handrackning itu ditt kroppssprak.

Ett flirt befinner sig helt latt en samspel emellan ett par manniskor dar den forsona, eller bagge, kungen nagot satt visar romantiskt alternativt sexuellt hobby for den andre. Mestadel hander det ha villi en lekfullt samt (atminstone till synes) spontant fason sam det kan kannas saso nagot som ”bara hander”. Skada faktum ar att flirtning befinner si nagon handla korrekt sasom att plantera straffar ino fotboll alternativ steka perfekta pannkakor, samt sasom tillsamman samtlig fardigheter galler att ovning skanke resultat!

Hur sa befinner si ni stav cirka itu overtankare?

Gor detta testet samt ringa ett specialbestall redovisning baserad pa din unika karaktar samt dina foresats. Ga av stapeln renovera ditt sjalvfortroende, dina konversationer samt din duglighet att bringa vanner – villi mirakel ett timme.

Darfor nagon gigantisk del av kommunikationen mellan ett pa mannisko hande igenom kroppssprak fokuserar vi inom denna artikel pa hurda ni vi gester och ringa rorelser kan presentera ditt entusiasm forut nago brutta. Tank villig att det etta intrycket du astadkommer borjar vidstrackt innan du borjat kommunicera alternativ flirta, sa kolla mo att aga ett bra standpunkt, att hamta syr lugnt sam koppla a odl jatte- saso mojligt i kroppen odla att du icke framstar sasom spand och nervig allareda innan ni inleder din flirt.

Ogonkasta med kroppsspraket – 10 enkla ra!

Omedelbart till det skoji, har kommer 10 ra villi skilda satt n kan bruka ditt kroppssprak darfor at stota. Anvand dem separat alternativ kombinera de fason sasom kanns suveran sta de for stunden.

1. Latt beroring stam tjejen lindrig villig handen, armen alternativ axeln meda saso er tala, kamma da damm av hennes axel eller ”raka” tuscha hennes extremitet tillsammans dina ifall ni sitter nara varandra. Forsavitt n gar fram mot henne eller blir introducerad bruten nago kamrat, skalva labb nar ni presenterar dig odl age n allaredan darborta tagit forsta steget mo rora vid.

2. Le indikera tillsamman bot munnen hurda n kanner sam le antingen idelige eller bonus lange nar ni titta gallande henne. En leende skapar evig positiva emotione samt ni far i princip garanterat e leende i retur.

3. Flina Flabba till hennes skamt. Lotsa att hon astadkomme dig gladlynt samt villig vill ge u mer tidrym i hennes foljeslagare. Genuin garv lattar op laget samt skapar en lattsam samt fantastisk anda. Forsavitt d star/sitter ino nago ansamling alternativt forsavit hon finns villi andra sidan rummet, kolla till att skapa ogonkontakt med henne alltid n skrattar til nagot. Det skapar flyktig en fornimmelse av att ni vill separera gladjen med henne.

4. Blinka En klassiker, blinka med forena ogat som nagon sprallig flirtmarkor. Bor enkom anvandas med en do komik sam e stort leende!

5. Skapa haftig ogonkontakt Nar du tillat ogonkontakt, riktnin over blicken lite langre annu vanligtvi (ungefar fem sekunder befinner sig balans darfor at skapa flirtstamning) och astadkomme villi ifall proceduren atskilliga ganger. Omdana kanslan ino blicken via att smila, samtidigt lapa de forsavitt lapparna alternativ bega nagot alldeles ovrigt under tiden, sasom att haffa op planboken for att projsa din pilsner i baren. Om n kanner de bonus sprallig, kor en outtalad ”arga leken” och kika vem sasom frams slapper blicken eller borjar garv.

6. Anvand lapparna Slicka dig forsavitt lapparna alternativt fragment de litegrand inom underlappen, det gor att ni riktar uppmarksamheten mot dina lappar sam avsiktlig eller undermedvetet skickar signaler forsavitt att vasnas tidevar lappar raka forut nago kyss…

7. Visa hag sam mottaglighe tillsammans kroppsspraket kolla mo att din kropp befinner si fullstandigt vand til henne och tillverka en frit kroppssprak – inga korsade armar eller extremitet. Ifall ni star upp, melod dina fotter peka kontra henne. Alltsamman det har kan n foreta aven om ni snackar med en annan, emedan signalerar du likval vem ditt hobb befinner sig riktat kontra ”egentligen”. Darfor att oka intensiteten, slutt de positiv kontra henne alternativt fanga markli moment narmre.

8. Kom narna f innanfor saken da normala privata sfaren skapar ni spartanskt nagon nargange sam flirtig fornimmelse. Det kan n till exempel gora vi att haffa ett kliv narmare samt viska nagon ”hemlighet” i hennes ora, slutt de vidare medan d snacka https://internationalwomen.net/sv/estniska-kvinnor/ alternativt exponera henne nagot kungen din rorlig odl att hon plikt luta sig til dig.

9. Presentera avslappning Lotsa att du befinner si cool sam karsk i hennes sallskap vi att slappna av inom kroppen, luta de ater ino stolen alternativ slutt dig nonchalant mot ett vagg alternativt bar.

10. Varje lekfull samt impulsiv Tank villig att forlusta si samt haffa varje tidpunkt ino handling att fresta at garva. Varje lite busig samt skjuta mot din flort en aning enkel, utfor nago plotslig high five, foresla en parti tumbrottning, arga leken alternativt sten sax kasse.

Saso sagt, att stota befinner sig en konst som du bara kan overvinna genom exercis. Beskada darfor mot att trana dina flirtkunskaper sa flinkt du tillat stund, sa att n inte med besvar kan flirta med dromtjejen nar du traffar kungen henne! Utmarkta ”ofarliga” tillfallen att trana kan exempelvi vara ino kassan inom butiker och cafeer, tillsamman bartendern pa krogen alternativ tjejen sasom sitter centrum emot dej villi bussen. Lar dig mer ifall anledningarna mo att vi flirtar har. Svira sam kor hart!

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado.